nieuws 2024

De dorpsquiz is alweer even achter de rug, de prijzen zijn uitgereikt en de organisatie gaat even in rust. Maar veel deelnemers zien graag ook de antwoorden een keer verschijnen. Bij deze.

Belangrijk om te weten bij het antwoordenboek is dat wij altijd bij het maken van het boek ook al een antwoordenboek versie hebben. Echter komen we tijdens het nakijken er nog weleens achter dat er toch meerdere mogelijkheden zijn, wij het zelf niet goed hebben of dat de vraagstelling nog wat strakker had gekund en hierdoor dus andere antwoorden dan wij bedoelt hadden kunnen. Dit beoordelen we al organisatie gezamenlijk al tijdens het nakijken maar dit moeten wij later nog wel in het originele antwoordenboek aanpassen. Dat hebben we nu dus gedaan.

Ondanks dat we ons best doen om alles zo eerlijk mogelijk te laten verlopen is een foutje menselijk. We halen doormiddel van verschillende controles er zo veel mogelijk uit maar mocht je toch er nog e hebben gevonden? Laat het ons dan altijd even weten. Heb je vragen? Stuur deze dan naar info@dorpsquiz.com.